Kategória: Étel-Ital

A Sierra Tequila Mexikó büszkesége

Mindenekelőtt azt kell megemlíteni, hogy Mexikóban állítják elő és szerte a világon forgalmazzák. A Sierra Tequila kitűnik az üzletek polcain, a jellegzetes palackformájának köszönhetően. A gyártása hagyományos módszerekkel és szigorú… Tovább »

Egészséges és ízletes tortilla lap recept

A tortillát Magyarországon is sokan szeretik, hiszen ez nagyon finoman, változatosan elkészíthető és fontos, hogy a folyamat nem kerül sok időbe. Bár egyszerűbb megoldás az alapot megvásárolni, mégis egy kiváló… Tovább »

A pálinka kivételes ital

Magyarország egyik legismertebb és legelismertebb itala, ami nemcsak ízben, hanem számos egyéb tulajdonságban is páratlan. A pálinka kizárólag gyümölcsből készül, adalékanyagok és cukor hozzáadása nélkül. Ennek köszönhetően, az ízében és… Tovább »

A tökéletes virsli főzés praktikái

A virsli igen közkedvelt, gyorsan és változatosan felhasználható húskészítmény. A hot-dog legfőbb alapanyaga, a lencsefőzelék nélkülözhetetlen párja, de remek salátákhoz, vendégváró falatkákhoz és még pizzára is. Sütve is ízletes, de… Tovább »

Philips kávégép többfokozatú őrlőbetéttel

Miért váltsuk le a hagyományos kávékészítést és döntsünk egy olyan kávégép mellett, amelyik sokkal finomabban készíti a kávét? Nem kell vele bajlódni, sem előkészíteni, hiszen a nem megfelelő adagok rossz… Tovább »

BBQ szósz a kiváló aromákért

A kellemes időtöltés egyik fontos része, hogy mindig kerüljön a tányérra valami finomság. A nyári időszakban nem meglepő, hogy gyakran van munkába állítva a grillsütő. Természetesen ez még önmagában nem… Tovább »

Mire szolgál a vadas szósz?

A főzés élménye rengeteg embernek okoz örömet a mindennapokban és a különleges alkalmak során egyaránt. A vadas szósz kiválóan kiegészíti az egyes ételeket, legyen szó főtt vagy nyers verzióról, bár… Tovább »

Miből tevődik össze az abszint?

Az alkohol évezredek óta fontos szerepet tölt be a társadalmunkban, ugyanis a megléte összekötődött a szórakozással és az ünnepléssel. Azonban a mai napig is sokan nincsenek tisztában azzal, hogy az… Tovább »