Kategória: Étel-Ital

A tökéletes virsli főzés praktikái

A virsli igen közkedvelt, gyorsan és változatosan felhasználható húskészítmény. A hot-dog legfőbb alapanyaga, a lencsefőzelék nélkülözhetetlen párja, de remek salátákhoz, vendégváró falatkákhoz és még pizzára is. Sütve is ízletes, de… Tovább »

Philips kávégép többfokozatú őrlőbetéttel

Miért váltsuk le a hagyományos kávékészítést és döntsünk egy olyan kávégép mellett, amelyik sokkal finomabban készíti a kávét? Nem kell vele bajlódni, sem előkészíteni, hiszen a nem megfelelő adagok rossz… Tovább »

BBQ szósz a kiváló aromákért

A kellemes időtöltés egyik fontos része, hogy mindig kerüljön a tányérra valami finomság. A nyári időszakban nem meglepő, hogy gyakran van munkába állítva a grillsütő. Természetesen ez még önmagában nem… Tovább »

Mire szolgál a vadas szósz?

A főzés élménye rengeteg embernek okoz örömet a mindennapokban és a különleges alkalmak során egyaránt. A vadas szósz kiválóan kiegészíti az egyes ételeket, legyen szó főtt vagy nyers verzióról, bár… Tovább »

Miből tevődik össze az abszint?

Az alkohol évezredek óta fontos szerepet tölt be a társadalmunkban, ugyanis a megléte összekötődött a szórakozással és az ünnepléssel. Azonban a mai napig is sokan nincsenek tisztában azzal, hogy az… Tovább »