Kategória: Webáruház

Szívesen döntenek a szakemberek az S1 csemperagasztók mellett

Az S1 csemperagasztó különleges igényeknek megfelelően lett kifejlesztve a különféle burkolatok rögzítésére. Magas minőségű alapanyagokból készül és kiváló tapadást, tartósságot, valamint vízállóságot biztosít a felületeknek. Az S1 csemperagasztó beltéri és… Tovább »

A Beluga vodka koktélokhoz is kitűnő

A Beluga vodka tartalmú koktélok rendkívül ízletesek és elegánsak, ezért egyre többen tartják ezt az italt a bárszekrényükben. Az elkészítésükhöz érdemes friss citrusféléket, mentát és tonikok használni. A Beluga vodka… Tovább »

Klasszikus és újszerű fehér köpeny

A steril környezetben dolgozó egészségügyi szakszemélyzet kötelező munkaruhája a fehér köpeny, aminek azonban nem kell nélkülöznie az egyediség jegyeit. A higiéniai előírások betartása mellett, az is fontos, hogy a laboratóriumokban… Tovább »

Milyen a jó babakocsi újszülött kortól?

Ez a fantasztikus eszköz segít a szülőknek és a piciknek élvezetes módon közlekedni, vagyis felfedezni a világot. Az ideális babakocsi kiválasztása során számos szempontot kell figyelembe venni, annak érdekében, hogy… Tovább »

A női csizmák nem csupán a hideg időre korlátozódnak

Ennek az alapvető lábbelinek mindenki szekrényében ott a helye! Bár a hidegebb hónapokra tervezték, nem korlátozódik a szezonális viseletre. A maximális kényelmet és tartósságot biztosító forradalmi technológiákkal kifejlesztett női csizmák… Tovább »

Az akciós supinált szandál pénztárcakímélő megoldás

A kisgyermekes szülők előbb-utóbb megtapasztalják, milyen villámgyorsan nő a csemete lába, így a cipővásárlás egyre gyakoribb családi programmá válhat. Ez meglehetősen pénztárcapróbáló vállalkozás, főleg, ha nyaralás előtt kell egyszerre több… Tovább »

Esküvői hajdíszek, amiket biztosan imádni fog

Alternatívát keres a hagyományos fátyol helyett élete nagy napjára? Sokan szeretik az esküvői hajdíszek rendkívüli lehetőségeit, mert ezek mindegyike tökéletesen alkalmas arra, hogy különlegesnek érezze magát a nagy napon. Akár… Tovább »

Az orosz vodkák méltán híresek

Szeretne egy olyan partyt rendezni hétvégén, amelyen a koktélokra helyezné a hangsúlyt? Ennek semmi akadálya, csupán a kevert italok alapanyagait kell beszereznie. Az egyik igen közkedvelt alkoholos nedű, ami sok… Tovább »

Jó tapadást biztosítsanak a terepfutó cipők

A nehéz terepen történő futás napjainkban népszerű sport, ami erdei ösvényeken, hegyoldalakon, sőt, homokdűnéken való sportolást foglal magába. A trail távok hossza jelentősen változhat, néhánytól több száz km-ig. Ahhoz pedig,… Tovább »