Kategória: Webáruház

Az AL-KO Easy Crush LH 2800 komposztaprító

Aki szeret kertészkedni, pontosan tudja, hogy mennyire fontos megfelelő táptalajt biztosítani a növényzetnek. Ebben segíthet a komposztaprító. Egy olyan évezredes technikát tesz hatékonyabbá és egyszerűbbé, amit nagyon gyorsan meghálálnak a… Tovább »

Fontos tartozék a felni csavar

A kerék felszerelése egy érzékeny és komplex eljárás, hiszen egy olyan tartozékról van szó, ami kihat a gépkocsi teljesítményére, működésére és az utasok biztonságára. Mivel a kerék szerves része a… Tovább »

Párnázott fogóval ellátott összecsukható bevásárlókosár

Olyan bevásárlókosarat keres, ami rendkívül erős alapanyagból készült, strapabíró és még jól is néz ki? Akkor érdemes a Reisenthel összecsukható bevásárlókosár modelljét megnézni, mert garantáltan azonnal beleszeret! A pillekönnyű alumíniumvázzal… Tovább »

Szülészeti gél a gát védelme érdekében

A kisbaba tervezésétől kezdve, rengeteg mindennel járulhat hozzá az anya gyermeke egészségéhez. Azonban az anyuka egészségének megőrzése is legalább annyira fontos, mint a kisdedé, éppen ezért javasolt néhány termék, vitamin,… Tovább »

A polírozógép fordulatszáma beállítható

Egyes munkaterületek dolgozói nem lennének képesek precíz és gyors munkára a különféle masinák nélkül. A felületek simává és csillogóvá tételéhez polírozógép szükséges. Ezzel a berendezéssel mindenféle platform megmunkálható, ugyanis az… Tovább »

Művészellátó webshop hobbi és profi alkotóknak

A művészet mindenkinek az életében megjelenik. A művészellátó webshop olyan termékeket kínál, amelyek hobbi és professzionális szinten egyaránt felhasználhatóak. Ma már bárki dönthet úgy, hogy hasznosan szeretné elütni az időt… Tovább »

Pár mondatban a kályhacsőről

A kályha és kandalló csövek bekötésekor sok szabályt szükséges ismerni, azonban nem szabad megfeledkezni bizonyos gyakorlati tudnivalókról sem. A kályhacső alapanyaga kihat arra, hogy miként is történik a munka. Nem… Tovább »

Agymenők társasjáték a kis Sheldonoknak

Bizonyára minden nagyobb gyermek imádja a különféle játékokat és sokan felnőttként sem tudnak leszámolni ezzel a szenvedéllyel, a kártyázással vagy éppen a társasjátékozással. A sorozatfüggőknek bizonyára egyből felkelti a figyelmét… Tovább »