Kategória: Webáruház

PanTech B: prémium minőség minden értelemben

Amikor egy fűtőberendezésről van szó, akkor a legfontosabb a hatékonyság, energiatakarékosság és persze a megbízhatóság úgy, hogy a kellemes látványról se kelljen lemondani. Mindezeket maradéktalanul biztosítja a PanTech B kandalló,… Tovább »

Az after shave minden férfinak kötelező

A borotválkozás legrosszabb pillanata, amikor a bőr megszenvedi a penge következményeit. Egy jó after shave éppen a borotválkozás utáni pillanatban fejti ki a hatását, így kötelező kiegészítőt jelent, főleg a… Tovább »

A propoliszos méz kettős erővel gyógyít

A propoliszról tudjuk, hogy a torok gyógyítója, azonban nem mindenki kedveli a fanyar ízét. A BeoBee propoliszos méz finom, krémes édesség, amiben a repceméz selymessége dominál. Ennek köszönhetően egyszerre élvezhetjük… Tovább »

Praktikus és szép David Jones táska

A hölgyek többsége nem indul útnak a kedvenc táskája nélkül. Érthető is, hiszen arról a praktikus és egyben igen divatos eszközről van szó, amiben sok minden elfér úgy, hogy közben… Tovább »

Menyasszonyi fülbevaló sokféle kivitelben

Ha megtalálta álmai ruháját a nagy napra, akkor már csak a kellékekre kell összpontosítania. A menyasszonyi fülbevaló az egyik leglátványosabb kiegészítő. A kiválasztása előtt néhány alapvető szempontot figyelembe kell venni… Tovább »

Vegyiáru nagyker széles választéka

A rohanó hétköznapokban egyre kevesebb időt szeretnénk szánni az árukészletünk feltöltésére. Nagyon praktikus, ha van a talonban egy online vegyiáru nagyker. Egy ilyen nívós kereskedésben számtalan dolog megtalálható, amire a… Tovább »

Klumpa: komfort és biztonság

Állómunka vagy egész napon át tartó munkavégzés esetében fontos, hogy a munkaruházat komfortos, kényelmes és mindemellett biztonságos legyen. Nincs ez másként a lábbelivel sem. Az egészségügyi szektorban jól bevált eszköz… Tovább »