A daruzás Pest megye körzetében elérhető szolgáltatás

önrakodós teherautó

Vannak olyan rakodási feladatok, amiknek az elvégzéséhez speciális darusautók használata szükséges. A Bartafuvar által alkalmazott KCR teherautók különböző daruzási feladatok elvégzésére alkalmasak, emellett az áruszállítás terén is hasznukat vehetjük. A daruzás Pest megye területén is igénybevehető a cég autóival, amelyek nyak-, illetve fardarus változatban bérelhetők.

Minden esetben figyelembe kell venni a rakodni kívánt áru paramétereit és ennek függvényében kiválasztani a számunkra leginkább megfelelő gépjárművet. A bartafuvar.hu weboldalon megtalálható árlista segít a daruzás Pest megye körzetében történő bérlésének megtervezésében.

Amennyiben darusautó bérlésre lenne szükségünk, a cég XVII. kerületi telephelyéről 1-2 óra alatt rendelkezésünkre állnak a cég munkatársai, és a gépek kezeléséhez képzett szakembert is biztosítanak. Az KCR teherautók rádió vezérlésű, hidraulikus működtetésű darui rendkívül könnyű használhatóságot tesznek lehetővé, ami nagyban megkönnyíti az egész munkát.

Milyen munkára vehető igénybe az önrakodós teherautó?

A daruzási és szállítási feladatok elvégzésére specializálódott Bartafuvar fuvarozó cég anyagmozgatás terén óriási tapasztalattal áll az ügyfelei rendelkezésére. Budapest területén belül a megrendelők rendelkezésére áll az önrakodós teherautó bérlési lehetőség, amely akár szállítási, akár daruzási feladatok elvégzésére is igénybe vehető.

A cég két autótípusa különböző munkafolyamatok elvégzésére specializálódott, ezért megrendelés esetén érdemes egyeztetni a szükségleteinket, hogy biztosan a számunkra megfelelő gépjárművel dolgozhassunk. Az önrakodós teherautó sajátossága a gyors helyváltoztatási lehetőség, amely szállítmányozás esetén lehet előnyös, továbbá képes az önrakodásra, és az anyag hosszú távú szállítására, ami szintén nagyban megkönnyítheti a munkafolyamatot.

Rakodás esetén a kis helyigényének köszönhetően kisebb raktárakban is ideális lehet. Az autódaru alkalmazása akkor szükséges, ha nagyobb súlyt nagy távolságra vagy magasra szeretnénk mozgatni. Építkezések fix ponton belüli anyagmozgatására ez a típus kifejezetten előnyös választás.