Szívesen döntenek a szakemberek az S1 csemperagasztók mellett

S1 csemperagasztó

Az S1 csemperagasztó különleges igényeknek megfelelően lett kifejlesztve a különféle burkolatok rögzítésére. Magas minőségű alapanyagokból készül és kiváló tapadást, tartósságot, valamint vízállóságot biztosít a felületeknek.

Az S1 csemperagasztó beltéri és kültéri helyiségekben sokoldalúan alkalmazható, különféle módon, például fürdőszobákban, konyhákban, teraszokon és egyéb helyeken, ahol csempék vagy padlóburkolatok rögzítése szükséges. Ez a ragasztó alkalmas kerámia, gránit, márvány, porcelán és egyéb burkolóanyagokhoz.

Az S1 csemperagasztó különleges jellemzői között említhető a nagy tapadóerő és a hosszú ideig tartó stabilitás.  Ez azt jelenti, hogy a felragasztott csempék vagy padlólapok szilárdan és biztonságosan rögzülnek a felületen, még a nagy igénybevételnek kitett területeken is, például forgalmas közlekedési helyeken vagy nedves helyiségekben.

Ez a ragasztó általában két komponensből áll: a cementbázisú alapból és a speciális adalékokkal ellátott folyékony adalékanyagból, amik az összekeverésük után alkotják meg a végleges, kiváló tapadóképességű ragasztóanyagot.