Tökéletesen illeszkedő Petite szoknyák

petite szoknyák

Sok alacsony nő szembesül a megfelelő ruhadarabok megtalálásának a nehézségeivel. Mintha ez önmagában nem lenne elég nehéz, akkor még ott vannak a különféle öltözködésiszabályok és tanácsok, amik tovább nehezítik mindezt azzal, hogy egyes ruhadarabok nem illenek az apróbb magassággal és méretekkel megáldott nőknek. Jó példaként szolgálnak erre a különböző hosszúságú szoknyák. Van, ami térdvonalban,vagy épp alatta, vagy felett végződik. Éppen ezért a megfelelő hosszt is sok-sok tévhit lengi körül. Magabiztosan kijelenthető viszont, hogy az igazi Petite szoknya minden esetben, maximum térdvonalig ér, vagy ha attól, hosszabb akkor az egy földig érő maxiszoknya. Fontos tudni, hogy egy megfelelően megválasztott darab kihangsúlyozhatja az alak minden előnyét, és ugyanakkor elrejtheti,amit nem szeretnénk hangsúlyozni.

A tökéletesen illeszkedő divatos darabok kiválasztásához azonban jó tudnunk még azt is, hogy milyen alakunk van és mit szeretnénk hangsúlyozni vonalainkon. Igazi telitalálatnak számítanak a Petite szoknyák között a ceruzaszoknyák és a lágy esésű a-vonalú szoknyák. Ezeket, ha még a fazonon túl, mondjuk sötét és matt textilekből választjuk, akkor az ilyen darabok optikailag rendkívül kecsessé, izgalmassá varázsolják az alakunk. Felülre a legjobb, ha azonos színű felsőket veszünk fel hozzá, azaz tetőtől talpig monokróm szettbe öltözünk. Azért, hogyígy garantáltan hangsúlyozni tudja a választott Petite szoknya is az adottságaink legszebb részeit és persze lélegzetelállítóan jól nézzünk ki.

Petite felsők a tökéletes megjelenés titka

Bújj a legújabb trendekbe és hódítsd meg a világot! Egy jól kombinálható Petite felső segítségével a lehető legtöbbet hozhatod ki a megjelenésedből azon túl, hogy mindig stílusos leszel. Minden téren érzékeljük, hogy a klasszikus minden szezonban visszatér és örök marad. Ezért az alacsony nők fő feladata a klasszikus megjelenés megteremtésénél a színtípus és az alkat helyes típusának és arányainak figyelembevétel. Ha ez megtörtént, akkor még figyelni kell arra, hogy kerüljük az olyan darabok viselését, amelyek optikailag szélesítenek, vagy összenyomnak. Ez azt jelenti, hogy érdemes megválni az olyan ruháktól, amelyek nem hangsúlyozzák a sziluettet, mert például túlságosan szélesre, bőre szabottak.

Helyettük inkább az ideális szabású és hosszban tervezett Petite felsőkkel és nadrágokkal, szoknyákkal párosított darabokkal érdemes feltölteni a ruhatárunk, ha pici magassággal rendelkezünk. Emellett jó tudni, hogy kerülendők még a boka felett végződő és háromnegyedesnadrágok, a terjedelmes minták és például a vízszintes csikózású darabok. A ruhatárunk időtálló elemeit a stílusunktól és az életmódtól függően válasszuk ki az adottságaink figyelembevételével. Ha biztosra akarunk menni a stílusos megjelenésünk megalapozásában, akkor a Petite felsők mellett a hozzájuk illő nadrágok, szoknyák se hiányozzanak a gardróbunkból.