Kényelmes és modern a 40x30x20 hátizsák

40x30x20 hátizsák

Amikor kabintáskáról van szó, csak nagyon kevesen gondolnak hátizsákra, a legtöbben adott méretű bőröndre asszociálnak ezzel kapcsolatban.

Pedig sok légitársaság gépeinek fedélzetére felvihető a 40x30x20 hátizsák, vagyis kabintáskaként is használható. Így nagyon kényelmesen magunk mellett tarthatjuk a számunkra fontos dolgainkat utazás közben.

A taskaweb.hu netes üzlet kínálatában szereplő Touareg sötétszürke színű 40x30x20 hátizsák rendkívül könnyű, praktikus a kialakítása, a belső elrendezése pedig kiválóan szolgálja a holmik átlátható elhelyezését és komfortos szállítását. Kézben, vállon és háton egyaránt viselhető, felül és oldalt emelőfülekkel, a hátfalán puha, bélelt, állítható vállpántokkal van felszerelve.

A csatokkal rögzíthető, állítható hevederek a biztonság növelésére szolgálnak, ugyanakkor lehetővé teszik a ruhadarabok külső rögzítését is. Mindazoknak, akik sokat utaznak és szeretik a kényelmes dolgokat, ez a 40x30x20 hátizsák jelenti az ideális választást, ami egyszerűen megrendelhető a webshopból.