Színes műanyag ablakok – Önnek melyik tetszik jobban?

műanyag ablak

Az otthonát, a házát mindenki a saját ízlésének és persze a pénztárcájának megfelelően alakítja, de ha jól megfigyeljük, műanyag nyílászárókat szinte mindenhol látunk. Ezek különböző kialakításúak és színűek lehetnek, persze minden esetben passzolnak az adott ingatlan formájához, színéhez. Nem semmi, hogy milyen műanyag ablak színválaszték látható a www.veka.hu weboldalon. A nagy választékban mindenki megtalálja azt a fajta nyílászárót, amelyik legjobban illik a házához és az ízléséhez.

Remek minőséget képviselnek az A osztályú Veka profilok, amelyek a több stabilitásnak és sarokmerevítésnek köszönhetően betörésbiztosak, így komoly akadályt gördítenek a rossz szándékú, hívatlan vendégek elé. Továbbá, garantálják a legjobb hőszigetelési és zajvédelmi értékeket. Ez a két tulajdonság rendkívül fontos, hiszen nagyon drága manapság a fűtés, ha pedig az ablakon kiszökik a meleg, akkor hiábavalóan fizetjük ki a magas számlákat.

A zajvédelemnek főként a lármás városokban lakók örülnek, mert sajnos gyakran előfordul, hogy a forgalmas utak éppen az ablakok alatt kerültek megépítésre. A Veka nyílászárók hosszú éveken keresztül tökéletesen, probléma nélkül működnek, tehát biztosítják a lakásban a csendet, nyugalmat. A modern gyártásnak köszönhetően nem vetemednek a mindennapi igénybevétel során, a nagyobb profilvastagság és acélmerevítés pedig biztosítja, hogy a vasalatok még több stabilitást, tartósságot nyújtsanak.

A hagyományos, fából kialakított társaikkal ellentétben, a műanyag nyílászárók, legyenek azok bármilyen színűek, nem igényelnek különösebb karbantartást. A tisztásuk szintén egyszerű, hiszen csak a keretet és az ablaküveg két oldalát szükséges megtakarítani, nem úgy, mint a régi nyílászáróknál, ahol 4 darab ablaküveget kellett tisztára törölnünk. A Veka cégnek az ablakgyártás több mint ipari tevékenység, sokkal inkább olyan lehetőség, amivel javíthatja az emberek életminőségét, közérzetét. Emellett, a műanyag ablakok az egészségünket is szolgálják, hiszen csökkentik a pollenek beáramlását a lakásba.