Mobil irodakonténer többféle kivitelben

mobil irodakonténer

Egyre több olyan kitelepült munkahely van, ahol muszáj biztosítani a megfelelő körülményeket a logisztika lebonyolításához. Amikor erre a célra nem bérelhető ki kész ingatlan, akkor jöhet szóba a kellően felszerelt mobil irodakonténer. Ezek az ideális módon átalakított, könnyedén mozgatható egységek garantáltan képesek lesznek kiszolgálni az igényeket.

Többféle típusból lehet választani. A teljesen standard típusok mellett, WC-vel és tusolóval egyaránt kiegészített megoldások is rendelkezésre állnak. Ezeken túl, a mobil irodakonténer teljesen egyedi tervezés keretében is kialakítható, így garantáltan nem marad ki belőle semmi, amire felmerül az igény, a tökéletes környezet megteremtéséhez.

Belső villanyszerelés, alapos szigetelés, nyílászárók jelenlétével egyaránt lehet számolni. A mobil irodakonténer legnagyobb előnye egyértelműen a könnyű mozgathatóság, valamint a bővítés lehetősége. A gstgroup.hu weboldal munkatársai mindenben rendelkezésre állnak, a kezdeti tervek létrehozásától a végső kiszállításig és elhelyezésig.