Motiváló tanulás a Fisher Price szörnyecske segítségével

fisher price szörnyecske

Minden szülő igyekszik gyermeke fejlődését és képességeinek gyarapodását szolgálni, olyan játékokkal ellátni, amelyekkel a tanulás szinte észrevehetetlen. A 6 hónapos kortól ajánlott Fisher Price szörnyecske olyan babafoglalkoztató, ami a készségfejlesztés mellett, garantálja a játékélményt is.

A szörnyecskét a működéshez tolni, húzni, nyomkodni kell, az ezekhez szükséges mozdulatok elősegítik a finommotoros készségek fejlődését. Bizonyos gombnyomások eredményeként, a babán változások következnek be, például forog, meglibben a szoknyája. Ezek megfigyelése segíti az ok-okozati összefüggések felismerését.

A Fisher Price szörnyecske színei, hangjai ingerként jelentkeznek az érzékszervi fejlődéshez. A legjobb eszköz a tanulásra a játék és ez a találmány megfelelő eszköz hozzá. A fejlődés mellett, a kacagás és jókedv is garantált. Ahogy a gyermekek mozgatják, húzgálják, a Fisher Price szörnyecske úgy kel életre. Forog, ide-oda cikázik, zenél. A gyermek motivációja a vidám történések előidézése.