Sok mindenre jó az ipari fúrógép

Debrecen szerszámbolt

A szúrófűrészek nagyon speciális eszközök, amikkel sokféle feladatot lehet biztonságosabban elvégezni. Hol is vehető meg az a modell, amelyikre ténylegesen számítani lehet? Számtalan egyedi darabbal várja a vevőket a Debrecen szerszámbolt, amit az onlineszerszam.hu oldalon is el lehet érni.

Itt megvehető a Bosch GST 150 BCE modell. Ez erőteljes 530 wattos motorral rendelkezik, ami garantálja a 80 mm vágásmélységet fában. Ezzel a masinával a komplexebb feladatokat is könnyebben el lehet majd végezni.

A Debrecen szerszámbolt terméke négy elliptikus előtolási fokozatot garantál, aminek hála adott a gyorsabb fűrészelési előrehaladás, jobb ívkövetés és a fűrészlap hosszú élettartama is. A Debrecen szerszámbolt ezen gépét azért lehet olyan jól használni, mert a munka közben csak minimális vibráció érezhető, illetve ez nagyon biztonságosan és komfortosan alkalmazható a legkülönfélébb körülmények között.

Mindezért a Bosch Low Vibration rendszer felel. Ez lineáris tömegkiegyenlítéssel és ergonomikus gumimarkolattal bír. Nem mellesleg a Debrecen szerszámbolt produktumánál a Bosch-SDS-rendszer biztosítja a könnyű és biztonságos, másodpercnyi gyorsaságú fűrészlapcserét.

A shopban természetesen a Bosch legismertebb terméke is megrendelhető, ami nem más, mint az ipari fúrógép. A Bosch GBM 13 HRE modell háromszoros áttételezésű hajtóműve és a kategória legmagasabb nyomatéka igazán egyedivé teszi ezt. Ennek köszönhetően minden feladatot meg lehet oldani ezzel.

A megfelelő kiegészítővel pedig még a legnagyobb furatátmérők, lyukfűrésszel akár 80 mm-es furatok készítése, vagy sűrű anyagok keverése sem jelent számára igazi kihívást. Az ipari fúrógép tehát olyan eszköz, amelyik egy szakember szerszámos raktárából nem hiányozhat. Hatalmas előnye, hogy ezzel 50%-kal magasabb forgatónyomaték adott.

A vágott fogaskerekeknek, golyós- és tűcsapágyaknak, valamint a fém hajtóműháznak köszönhetően, kimagasló minőségről és strapabírásról tesz tanúbizonyságot az ipari fúrógép. Az ipari fúrógép bemutatásakor érdemes említeni a stabil kiegészítő fogantyúkat.