Mire figyeljen a kézipoggyász kiválasztásánál?

kézipoggyász

Ha a közeljövőben nyaralást tervez, akkor erre a kellékre mindenképpen szüksége lesz. A kézipoggyász arra szolgál, hogy el tudja benne helyezni azokat a fontos dolgokat, amelyeket fel szeretne vinni magával a gépre.

A megengedett méret egyes légitársaságoknál eltérhet, így mielőtt választ, javasolt ennek utánajárnia. A súlyhatár általában 10 kg körül mozog, viszont ezt is célszerű pontosan megtudni. A beszerzésnél fontos szempont az anyag.

A szövet valamelyest engedékenyebb, mint a keményfedeles változat, viszont az utóbbi jobban megvédi a tartalmát. Lényeges megemlíteni, hogy amennyiben a kézipoggyász nagyobb a megengedettnél, méret vagy súly tekintetében, akkor kizárólag feladott csomagként lehet szállítani.

A kiegészítőnek feltétlenül el kell férnie az Ön előtt lévő ülés alatt, másképp szintén tilos felvinni. Indulás előtt érdeklődjön a tartalmát illetően is, hogy mi az, amit belepakolhat és mit nem. A kézipoggyász küllemét illetően széles a kínálat, így minden korosztály találhat magának megfelelő modellt.