Gyepápolásban utolérhetetlen az akkumulátoros fűnyíró

akkumulátoros fűnyíró

Van az a mondás, miszerint a szomszéd fűje mindig zöldebb. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy elég csak egy házzal arrébb menni és máris mi vagyunk azok a szomszédok, akiknek az udvarán a gyep gyönyörű. Ahhoz viszont, hogy ezt a hatást elérjük, rendszeres törődésre lesz szükség.

Itt lép színre az akkumulátoros fűnyíró. Amint a hőmérséklet kicsit emelkedik és a nappalok is kitolódnak, a növényzet azonnal fejlődésnek indul. Ha nem figyelünk oda, akkor gyorsan igazi káosszal találhatjuk szembe magunkat. Az akkumulátoros fűnyíró segít rendet tenni ebben, pontosabban megelőzni a problémát. Ehhez viszont heti rendszereséggel kell elővenni. Típustól függően, a fűgyűjtésre és a mulcsolásra egyaránt lehetőség nyílik.

A ház burkolata úgy lett kialakítva, hogy az könnyen mosható legyen. Az optimális módon történő kés elhelyezése és kiképzése nagyobb hatásfokot ér el. Tetszés szerint változtatható a magasság. Az önjáró rendszerek elektronikus és mechanikus fékkel egyaránt rendelkeznek. Az akkumulátoros fűnyíró alacsony zajszintjének hála, még a hétvégi kertápolás sem okozhat problémát senkinek.