Melyek a legelterjedtebb plasztikai műtétek Magyarországon?

plasztikai műtétek

A nőiesség legfontosabb szimbólumainak számítanak a kerek, feszes, telt keblek, azonban ezek megereszkedhetnek egy erős fogyást vagy szülést, szoptatást követően. Melltartóval picit mintha korrigálható volna, de mégsem az igazi megoldás, így nem csoda, hogy sok érintett hölgy dönt az esztétikai beavatkozás mellett.

A legelterjedtebb plasztikai műtétek közé tartozik a mellnagyobbítás és a mellfelvarrás. Mindenkinek ajánlott ez az operáció, aki szebbé, kerekebbé szeretné változtatni a melleit. Például a feltűnően domború dekoltázs kerek implantátum beültetésével érhető el. Ezzel egy természetes mellforma hozható létre, olyan eredmény, amiről senki nem mondaná meg, hogy műtéti úton került kialakításra.

A sovány, vékony testalkatú hölgyek esetében a természetes hatás eléréséhez a csepp formájú implantátum jelenti a megfelelő választást. Ennek azonban van egy olyan kockázata, miszerint elfordulhat, még a jól tapadó, érdesített felszín mellett is. Általában nem a műtétet követően történik ilyesmi, hanem néhány évvel azután jelentkezik a probléma.

Persze, nem kell mindig rosszra gondolni, inkább fókuszáljunk a tökéletes eredményre. Többféle mellimplantátum beültetésével végezhető ma már mellnagyobbítás, a plasztikai sebészet dinamikus fejlődésével pedig a választék folyamatosan bővül is. Minden esetben a páciens dönt a legmegfelelőbb formájú mellimplantátum kiválasztásában, a plasztikai sebész segítségével.

A mellplasztika műtét menetét lépésről lépésre megismerhetjük a drfalus.hu weboldalon, amelyen keresztül felvehetjük a kapcsolatot a szakemberrel is. A kiváló, tapasztalt plasztikai sebész munkája nyomán csakis tökéletes eredményre számíthatunk.

A kifogástalan mellplasztika előnye az is, hogy a mell és a részben mellkas alaki elváltozások kiküszöbölésére is kitűnően alkalmas. Korrigálható ezzel a beavatkozással a mell lógása és az aszimmetrikus keblek egyaránt. Fontos tudni, hogy a tökéletes keblekkel visszanyerhetjük az önbizalmunkat, aminek csakis előnyei vannak úgy a magán-, mint a professzionális életünkben.