Kreatív kültéri karácsonyi dekoráció házilag olcsón

kültéri karácsonyi dekoráció házilag

Télapó nemsokára bekopogtat az ajtónkon, azaz közeledik a karácsony! A kültéri karácsonyi dekoráció házilag ezt a szent ünnepet még meghittebbé varázsolja. Ha a díszítést mi magunk készítjük együtt a szeretteinkkel, máris sokat hozzáadunk az izgalommal teli, adventi készülődéshez. Azonnal el is kezdhetjük az alkotást, hiszen sokan felteszik a díszeiket már Advent első vasárnapján.

Természetesen úgy a kültéri, mint a beltéri díszeket készen is megvásárolhatjuk a boltokból. Ha különlegesebb, egyedibb dolgot szeretnénk, akkor a kültéri karácsonyi dekoráció házilag fog elkészülni. Ilyen módon pedig még olcsóbb lehet a dekoráció. Gyűjthetünk ágakat, ezekre a már meglévő gömböket, csengettyűket aggatjuk fel.

Ezeket tehetjük az ablakpárkányra, de könnyen barkácsolhatunk ajtódíszt is saját kezűleg. A kültéri karácsonyi dekoráció házilag mindenkinek kreatív és izgalmas elfoglaltság. Amennyiben van otthon néhány vékony falemez, karton és LED gyertya, készíthetünk mesebeli karácsonyi falut is. A karácsonyi kültéri dekoráció elmaradhatatlan elemei egyértelműen a fények.

A meleg vagy hideg fények egyaránt meghitté, ünnepélyessé teszik az udvar, kert hangulatát. Ezt olyan egyszerű dolgokkal is elérhetjük, mint néhány örökzöld ág, díszek, masnik és a kihagyhatatlan fényfüzér. Az egyedi karácsonyi girland garantáltan minden tekintetet magára von majd. Szintén ötletes karácsonyi kültéri dekoráció a PVC csövekből készített cukorpálca vagy a DIY hóember, esetleg a nagypapa régi korcsolyája. A lehetőségek határtalanok!