A füllyukasztó alkalmazása nem bonyolult

füllyukasztó

A profi szakemberek előszeretettel használják a készüléket, hiszen sokkal egyszerűbb általa a munkavégzés. A füllyukasztó szett formájában is beszerezhető. Az összeállítás minden elemet tartalmaz, amire szükség lesz a művelet során.

Ha szeretné, hogy egy újabb fülbevaló ékesítse a fülét, akkor foglaljon időpontot az interneten keresztül! A mai modern eszközöknek hála, a folyamat teljes mértékben fájdalommentes. Emellett rendkívül gyors, így semmit nem fog észlelni. A füllyukasztó alkalmazása előtt, a szakértő elvégez néhány teendőt. Miután kikérdezi a vendéget, hogy mit hová szeretne, belevág a mérésekbe. Egy alkoholos filctollal berajzolja az ékszer helyét, majd egy tükröt ad a kezébe, hogy lássa hová fog kerülni.

Ezután a fülbevaló kiválasztása következik. Az első darab, ami a fülébe kerül, lehetőleg orvosi fémből készüljön, hogy ne váltson ki allergiás reakciót! Ha az aprócska seb begyógyul, akkor bátran cserélgetheti a kiegészítőket. A füllyukasztó gép sterilizálására óriási figyelmet fordítanak a szalonokban dolgozók.