Kötött sapka a fejbőr védelmében

kötött sapka

Fontos számodra a hajad épsége? Védeni szeretnéd a fejbőrödet? Az ügy érdekében a kötött sapka viselésével máris sokat tettél. Sokan kényelmetlenül érzik magukat sapkában vagy egyszerűen csak azért nem viselik, mert a frizurájuk kárára megy. Pedig egy kötött sapka révén igen kellemetlen helyzetektől kímélhetjük meg magunkat, például a hajunk elvesztésétől.

A problémát az okozza, hogy a hidegtől a fejbőr hajszálerei összehúzódnak, csökken az oxigénellátásuk. Ez a hajszálak sérüléséhez vagy nagyobb fokú megfázás esetén a haj kihullásához vezet, ami lelki problémákat is okozhat. Lassan nő, így évekbe telik, amíg újra a kívánt hosszúságú hajkoronával rendelkezünk.

Ezért előzd meg a bajt! Csak egy kötött sapka kell hozzá, semmi más. Manapság olyan bőséges kínálat van a boltokban, hogy garantáltan megleled azt a fazont, amelyiket szívesen a fejedre húzol. Trendi színek, minták, feliratok vannak, tehát válaszd a stílusodnak megfelelőt! A webshopból akár a kanapén ülve is megrendelheted az új kedvenc darabodat.