Faltetoválás – a gyerekek is imádják!

faltetoválás

Éttermek, bárok falait gyakran díszítik feliratok, idézetek, képek. Hangulatossá, otthonossá varázsolják a helyet. A faltetoválás elérhető bárkinek, hiszen könnyen beszerezhető, akár egy webáruházból is. A nappalit vagy a hálót is feldobhatjuk egy-egy képpel a kedvenc művészünkről vagy idézettel, ami az életfilozófiánkat tükrözi. A webshopokban kategóriánként válogathatunk méret, téma, ár szerint.

Egy kattintással megvásárolhatjuk a kívánt dekorációt. Néhány nap elteltével már díszítheti az otthonunkat. A felhelyezés nem igényel szakembert. Videó áll segítségre a művelethez, de a folyamat nem bonyolult. Ollóra, törölközőre, kemény anyagból készült kártyára és ragasztószalagra van szükség.

Pár perc alatt kivitelezhető. Népszerű a házi áldás, mint faltetoválás, hiszen ez egy meghitt szöveg a családról, összetartozásról, hitről. A gyermekek imádják az állatos, mesefigurás faltetoválásokat. Mókás hangulatot kölcsönöznek a gyerekszobába. Jól mutat a kiságy fölött vagy könyvespolc mellett. Díszíthetjük a falat a csemetével együtt is, mert biztosan örömét leli benne.