Hatalmas divat a fül piercing

fül piercing

Az elmúlt években jelentősen előtérbe kerültek a fülkagylót díszítő ékszerek. Különböző típusokkal találkozhatunk, attól függően, hogy a fül melyik részén helyezkedik el az adott fül piercing. Míg régebben elsősorban a fülcimpákba aggattak különféle ékszereket, manapság már nagyon divatos a fül egyéb részein is kiegészítőt viselni.

A tragus vagy a helix az extrém jellege miatt azoknak ajánlott, akik kedvelik a kissé feltűnőbb, különlegesebb megoldásokat. Az ilyen típusú fül piercing rendkívül nőies tud lenni abban az esetben, ha egy köves, strasszokkal díszített darabot választunk. Aki jobban kedveli a visszafogottabb stílust, annak érdemes szemezgetnie az egyszerű labret verziók között.

A karika most ismét a reneszánszát éli, de sokan szavaznak az olyan kedves formákra, mint amilyen például egy szív vagy csillag. Biztosak lehetünk benne, hogy az ekszerem.hu fül piercing választéka izgalmas darabokat rejt. Mindezek mellett azok is megtalálják itt a számításaikat, akik kizárólag speciális fémeket viselhetnek.