A murva ár főként a kövek nagyságától függ

murva ár

A zúzalék kövek felhasználása széleskörű, leginkább az útépítések során találkozhatunk vele. Ez egy olyan ömlesztett kőzettípus, ami nemcsak hasznos, hanem nagyon jól ellátja a különböző dekorációs célokat. A murva ár a kövek dimenzióitól függően változik.

Érdemes tudni, hogy tartós választásnak bizonyult az elmúlt évek tapasztalatai alapján, kisebb szürkés árnyalatú darabjai nagyon szépen mutatnak a kertben, valamint a vízáteresztő képessége miatt is közkedvelt. Ha a ház körül szeretnénk szabad területeket feltölteni, érdemes kiszámolni, mekkora mennyiségre van szükség, majd utána kalkulálhatunk egy fix murva ár értékkel.

Remekül használható több rétegben parkolók és autóbeállók felületére, de akár az egész udvaron átívelő járdákat is felszórhatjuk vele, ha a murva ár nem jelent számunkra akadályt. Szükségszerű bizonyos idő elteltével frissíteni a felszórást, mivel a kövek igazodásával előfordulhatnak egyenetlen szakaszok, de ezeknek a hibáknak a kiküszöbölése egyáltalán nem nagy ördöngösség.