Hevítő készülék kedvező feltételekkel

hevítő készülék

Leszokni a dohányzásról nagyon nehéz dolog, vasakarat kell hozzá, de lássuk be, hogy ezzel csak kevesen rendelkeznek. Azonban létezik segítség, a hevítő készülék alkalmazásával sikerülhet ettől a rendkívül káros és egészségromboló szokásunktól megszabadulni. A cigarettázás rituáléját nem kell abbahagynunk, viszont a szervezetünket már nem mérgezzük.

A kis készüléket beszerezhetjük például a hevitorudaruhaz.hu webshop kínálatából. A palettán lévő Hitaste P5 9000 MAH hevítő készülék akkumulátorral rendelkezik és teljes töltésével körülbelül 12-15 hevítőrudat lehet elhasználni. El van látva oled kijelzős menürendszerrel, aminek segítségével állítható a hevítési hőfok, illetve a szívási idő.

A hevítő készülék működéséről minden információ elolvasható a portálon. Ha a megrendelést hétköznap 13.00 óráig leadjuk a termékre, akkor már a következő munkanapon kiszállítják nekünk. 15 nap pénz visszafizetési garanciát is vállalnak a gyártók és forgalmazók. Elmondható, hogy a hevítő készülék kedvező feltételekkel lehet a miénk.