Frissítő arcápolás gua sha kövekkel

gua sha

A hölgyek megajándékozása nem túl nehéz feladat, hiszen ha színvonalas szépségápolási termékekkel lepjük meg őket, az semmiképp nem okozhat csalódást. Kiváló opció lehet a jáde köves arcmasszírozó roller és gua sha szett, ami világszerte nagy népszerűségnek örvend a bőrápolást, szépítkezést kedvelők körében.

A jótékony hatású ősi ásvány használata csökkenti az arcizmok feszültségét, hűsíti és kisimítja a bőrt, serkenti a vérkeringést. Mindemellett anyagcsere-fokozó és a nyirokkeringést élénkítő hatással is bírnak ezek a féldrágakövekből készült masszázseszközök.

A gua sha segítségével a szemek körül levő duzzanatok is eredményesen kezelhetőek. A masszázst megelőzően tanácsos a letisztított arcra szérumot vagy krémet felvinni.

Az alkalmazás nem komplikált, belülről kifelé vagy felfelé haladva kell végighúzni a bőrön, a roller nagyobb feje az arcra és homlokra, a kisebb pedig a szemkörnyékre ajánlott. A hatékonyság fokozása érdekében, javasolt néhány csepp olajat is használni a gua sha alkalmazásakor.