Az ágaprító gépek kiváló szolgálatot tesznek

ágaprító gépek

A kertek, gyümölcsösök karbantartása a hagyományos eszközökkel is megoldható, de a korszerű, elektromos vagy benzinmotoros gépek segítségével a folyamat könnyebbé tehető és felgyorsítható. A trgszerszam.hu webáruházban is megtalálható ágaprító gépek mindegyike magas minőséget képvisel, olyan elismert gyártóktól, mint amilyen a Hecht, a RES, a Scheppach, a GS, a Rivall, a GTS és a Güde.

Az ágaprító gépek termékkategória igen széles, a kisebb teljesítményű gépek időnkénti bevetésre alkalmasak a ház körül, a nagyobbak viszont egy méretes gyümölcsösnél is időtállóan jó szolgálatot tesznek.

Mindegyik modell, dimenzióitól függetlenül, fel van szerelve járókerekekkel, a könnyebb mozgatás érdekében. A gépek leginkább késes kivitelezésűek, némelyikkel jár különféle méretű és alapanyagú, de mindenképp praktikus gyűjtőedény is.

Az elektromos ágaprító gépek hátránya, a motorral ellátott változatokkal szemben az, hogy a használata helyhez kötött, ahol nincs a közelben csatlakozási lehetőség az áramhálózathoz, ott nem helyezhetőek működésbe.