Újrahasznosított fénymásolópapír többféle ISO fehérségben

újrahasznosított fénymásolópapír

Egy irodába rengeteg eszköz és papíráru szükséges. A csiptetőtől kezdve, a gemkapcson és a ragasztón át egészen az újrahasznosított fénymásolópapír megannyi változatáig, számos dolog kerül a kéz alá. Mindezek beszerzése bonyolult lehet, azonban az internetes vásárlás ezt is megteremtette már a cégeknek, iskoláknak, bankoknak és más intézményeknek.

Bevett szokás, hogy hetente vagy havonta összesített bevásárló lista alapján szerzik be a hivatalok, cégek és tanintézmények a szükséges irodai eszközöket. Így semmi sem marad ki, ami kell. A webáruházunk széles kínálatában nagyon sok hasznos termék található, méghozzá remek áron.

Az utóbbi évek nagy slágere az újrahasznosított fénymásolópapír, ami teljes mértékben környezetbarát termék és egyaránt lehet rá nyomtatni tintasugaras meg lézeres nyomtatóval, fekete-fehér vagy színes fénymásolóval.

Többféle ISO fehérségben rendelhető, a 60-as szürke változattól a fehérebb 80-ig megannyi árnyalatban. Ez a fajta papír megrendelhető A3-as és A4-es méretekben, 500 íves kiszerelésben. Egy- és kétoldalas nyomtatásra is kiválóan alkalmasak, hiszen a rákerülő írás vagy kép ugyanolyan jól és szépen látszik, mint a nem eco papírok esetén.

Az újrahasznosított fénymásolópapír mellett, cégünk más eco-termékeket is forgalmaz. Ilyen a golyóstoll vagy archiváló is, de például újrahasznosított bőrrel borított határidőnaplót is talál nálunk. Öntapadó jegyzettömböt is vehet 100%-ra újragyártott anyagból, méghozzá a klasszikus sárga színben. Szerezze be tőlünk az összes kiegészítőt!