Magas színvonalú logisztika és raklapos szállítás

raklapos szállítás

Legyen szó Európa bármelyik országáról és településéről, vagy arról, hogy árut küldene, esetleg épp hozatna, cégünk minőségi szolgáltatásaival rövid időn belül letudhatja a szállítással járó feladatokat.

Vállalatunk, a több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező Palmsped Cargo széles szolgáltatásai között helyet kap a hűtős, esetleg raklapos szállítás is, nem beszélve a komplett vagy részleges szállítmányozásról.

Számos teherszállító autónk és szerelvényeink lehetővé teszik, hogy gyorsan célba érjen a kívánt áru, ami nemcsak a sofőrök szakértelmén, hanem a fuvarszervezők profizmusán is alapszik. A raklapos szállítás 700 km-en belül egyetlen nap alatt lebonyolításra kerül, Európa legtávolabbi pontjairól hozott vagy oda küldött fuvarja pedig legkésőbb 5 nap alatt megérkezik.

Színvonalas munkát végzünk, rugalmasak vagyunk, precízen és megbízhatóan dolgozunk, vagyis igyekszünk, hogy a raklapos szállítás az összes ügyfelünknek ideális legyen. Fontosnak tartjuk kiemelni azt is, hogy tevékenységünket az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszernek megfelelően végezzük.

A tökéletes szervezéssel járó raklapos szállítás során Ön is időben kapja meg a megrendelt külföldi árut vagy késztermékét el tudja juttatni Európa bármelyik településére, méghozzá a legrövidebb időn belül.

Egyes országok esetében, a gyakori raklapos szállítás miatt sokkal rutinosabb szolgáltatást tudunk biztosítani, a kialakított kapcsolatoknak köszönhetően a szervezők és a sofőrök munkája egyaránt le tudott egyszerűsödni.

Ilyen országok közé tartozik például Románia, Csehország, Olaszország vagy épp Lengyelország. Weboldalunkon részletes tájékoztatást kap arról, mit is tudunk felkínálni Önnek.

Láthatja, hogy mennyi időn belül tudjuk teljesíteni a raklapos szállítás különféle változatait, valamint milyen szállítmányozásra alkalmas furgonokkal, teherautókkal és teherszerelvényekkel dolgozunk. Egyéni árajánlatot, további részleteket kötelezettségek nélkül kérhet a telefonos elérhetőségeinken keresztül is. Árumozgatásról és szállítmányozásról szóló cikkeink szintén a segítségére lehetnek.