Trükkös ajándék a felejthetetlen napokra

trükkös ajándék

Amikor jó pár éve együtt vagyunk a párunkkal, akkor úgy tűnhet, hogy a hagyományos meglepetések nem robbannak akkorát. Ezzel szemben, a trükkös ajándék bevetése igazi izgalmakat okoz és évekig fogjuk emlegetni.

Ma már nem kell túlságosan ravasznak lennünk, mert biztosan találunk olyan tárgyat, amire a másik hónapok óta vágyik. A nevetés és a sírás is garantált, amennyiben úgy gondoljuk ki a trükkös ajándékot, hogy az igazán meghökkentő legyen. Sokszor látni olyan videókat, ahol a gyerekeknek a karácsonyi csomagban egy nagy tál gyümölcs kerül. Szerencsére csak akkor leszünk szívtelenek, ha ezután se húzzuk elő a valódi ajándékot.

Ha például csak egy hatalmas masnit veszünk, amit utána ráragasztunk a másik autójára, akkor nemcsak gonoszok, hanem a legnagyobb trollok leszünk. Innentől kezdve a trükkös ajándékok minden évben egyenlőek lesznek a rettegéssel és a szórakozással is, nekünk csak újabb csínytevéseket kell kitalálnunk, hogy jöjjön, aminek jönnie kell. Persze csak olyan személyekkel lehet ezt bevetni, akiknek van humorérzékük.