Tényleg lehet még olcsón hozzájutni egy balatoni nyaralóhoz?

balatoni nyaraló

Szeretnénk egy biztos pontot az életünkbe, ahová mindig hazatérhetünk? Ebben az esetben érdemes kellő alapossággal körülnézni az értékesítendő ingatlanok között, hiszen a kínálat elég széles. Természetesen nem szabad beérnünk akármivel. A minőség általában magával húzza az árakat is, de ez nem minden esetben helytálló. Vannak olyan helyek, ahol 20 millió forint alatt is találhat nyaralót (forrás: oxigenhouse.eu). Miért előnyös ez?

Azért, mert a kivételes környezet, az extrák mind a kényelmet szolgálják, ami végső soron megfizethetetlen. Egy ilyen értékű lakás gyorsan megtérül és kiváló élettérként szolgál. Már maga a tudat, hogy jóformán egy karnyújtásnyira a Balaton, igen sokat számít. Fonyód a magyar tenger déli partján terül el, minden túlzás nélkül mondhatóan festői környezetben. A levegő tiszta, főként ott, ahol a Provence Apartmanház 22 prémiumkategóriás lakása épül. Az átadásra 2020. július végétől folyamatosan zajlanak.

Néhány kattintással megtekinthetjük a látványterveket. Az árnyékolástechnika nem képezi az ár részét, de külön igényelhető. Kiknek előnyös egy ilyen ingatlan? Jóformán bárkinek. Egyedülállóként, családosan vagy a nyugdíjas éveinket békességben töltendő céllal ugyanúgy jól fogunk járni. Minden szükséges feltétel adott a településen. Itt tényleg megkapjuk azt, amire vágyunk, legyen szó a pezsgő, hangulatos hétvégékről, munkás hétköznapokról vagy a kellemes környezetről. Több túraútvonal is található a közelben, tehát a kikapcsolódásra mindig nyílik alkalom.

A kínálat ugyanakkor korlátozott, tehát nem érdemes túl sokáig sem várni. További jó hír, hogy a falusi CSOK támogatás igénybe vehető a vásárlás során, így jelentősen lecsökkenthetjük a kiadásainkat. Érdemes utánajárni a részleteknek és minden segítséget megragadni, amire alkalom nyílik. Szerződéskötés esetén fix árakkal számolhatunk. Érdemes felvenni a kapcsolatot minél hamarabb a cég értékesítési kollégáival, hogy az esetleges kérdésekre gyors válasz érkezzen és minél hamarabb nyélbe üthető legyen az üzlet, majd ezt követően pedig megkezdődhessen az új életünk.