Szúnyogháló ajtó üvegszál erősítéssel

szúnyogháló ajtó

A nagy nyári melegben sokszor nem elegendő, ha csak az ablakokat tartjuk nyitva, sokan az erkélyajtót is kitárják éjszakára, hogy egy kis hűvös levegő tudjon beáramlani a szobába. Ezekben az esetekben jön jól a szúnyogháló ajtó, ami megakadályozza, hogy a bosszantó kis vérszívók is bejussanak az otthonunkba.

Érdemes megtekinteni a szunyoghalot.hu webshop kínálatában megtalálható termékeket, amelyek mindegyike mellett részletes leírás is olvasható. Ezek biztosan meggyőznek bennünket a szúnyogháló ajtó magas minőségéről és kimagasló praktikusságáról. Kizárólag alumínium kivitelben érhető el az ajtóra szerelhető, rolós szúnyogháló, ami ha teljesen vissza van engedve az egyik oldalon elhelyezett tokba, akkor szabad kijárást biztosít az erkélyajtón.

Viszont oldalra húzva és a mágnes segítségével rögzítve tökéletes védelmet nyújt a kellemetlen vérszívók ellen. A szúnyogháló ajtó alumíniumból készült alkatrészei kérhetőek fehérre festve vagy aranytölgy, illetve dió fóliával is. Tartós és UV-stabil üvegszál erősítésű a háló.