Budapesten sokan szeretik ezt a gengszter barber shopot

G-cutz Barber Shop

A haj és szakáll formázása nem egyszerű feladat. Hiába tudod megcsinálni magadnak a nagyobb részét alapvető stílusban, az mégsem olyan, mint amikor egy profi szakember dolgozik azon, hogy remekül nézz ki. De a kapcsolat a barber és a kliens között komoly bizalomra kell épüljön. A tökéletes összhang megteremtéséhez pedig jól jön a megfelelő környezet és természetesen a kellő szaktudás. A G-cutz Barber Shop (06 20 621 8466, 1073 Erzsébet körút 16.) egyedi belső kialakításával is sokakat elvarázsolt. Igyekeztünk egy olyan sajátos miliőt létrehozni, amivel sok pluszt tudunk nyújtani az embereknek.

Az ugyanarra fazonra szabott üzletek egy idő után könnyedén unalmassá válhatnak, ezért kell valami, ami magával ragadja a hangulatot. Ennek megfelelően saját kezűleg válogattuk össze a bútorokat és rendeztük be a környezetet, ami minden ízében a 1920-as évek Amerikájának a hangulatát adja vissza. A maffiakorszak bármennyire is rémisztő lehetett az akkor élő embereknek, a jelenben egyértelműen a stílust és a férfiasságot testesíti meg. Igyekszünk tehát ennek fényében végezni a munkánkat.

Minden munkatársunk remekül képzett, így bárkit válassz, nem fog csalódást okozni. A korhű bútorok felett a falon valódi fegyverek replikái lógnak, amikkel bátran lehet fotót készíteni. Ha mindez nem lenne elég, akkor egy ajándék itallal is kedveskedünk a vendégeinknek. Ez lehet egy ikonikus whiskey, sör, vagy éppen kóla, tea, víz, ha autóval érkeztél. A szolgáltatásunk pedig magáért beszél. Nem jutottunk volna el idáig, ha a klienseink nem lennének megelégedve az eredménnyel.

Itt nincs sorozatgyártás, hanem valódi trendet teremtünk és olyan visszajáró vendégeket gyűjtünk, akik számára igazi kikapcsolódás az az idő, amit a székben töltenek. A gcutzbarbershop.hu oldalon fény derül a részletekre. Megismerheted egyenként a munkatársainkat, valamint tetszés szerint foglalhatsz időpontot. Természetesen, ha élvezni akarod a szalon egyedi belső kisugárzását, akkor bármikor betoppanhatsz, és amíg vársz, hogy rád kerüljön a sor, addig minden feltétel adott, hogy visszarepülj a múltba egy kis időre.