Szülészeti gél a gát védelme érdekében

szülészeti gél

A kisbaba tervezésétől kezdve, rengeteg mindennel járulhat hozzá az anya gyermeke egészségéhez. Azonban az anyuka egészségének megőrzése is legalább annyira fontos, mint a kisdedé, éppen ezért javasolt néhány termék, vitamin, illetve krém, ami segíthet. Ilyen lehet például egy szülészeti gél is.

A Gynotal olyan gél, amit a hüvelyi szülést megkönnyítésére fejlesztettek ki. Használatával olyan filmréteget képez a hüvely falán, ami hozzájárul a baba szülőcsatornán való könnyebb átjutásához. Biztonságosabbá is teheti a szülést, ugyanis az összetevők miatt le tudja rövidíteni a tágulási és kitolási fázist, illetve védi a gátat, a hüvelyfalat is a sérülésektől.

Ha egy nő használja ezt a készítményt, nagyobb eséllyel nem kell majd a gátmetszésre gondolnia, ez ugyanis, valamint a gátrepedés is ritkábban fordul elő a gél használatával. Fontos megemlíteni, hogy a szülészeti gél felhelyezése nem jár kellemetlenséggel, sem az anyára, sem a babára nézve. Amennyiben Ön is hamarosan világra hozza a gyermekét, szerezze be a szülészeti gélt!