PanTech B: prémium minőség minden értelemben

PanTech B
Amikor egy fűtőberendezésről van szó, akkor a legfontosabb a hatékonyság, energiatakarékosság és persze a megbízhatóság úgy, hogy a kellemes látványról se kelljen lemondani. Mindezeket maradéktalanul biztosítja a PanTech B kandalló, ami már prémium kivitelben is megvehető a kandallos.hu oldalon. Előnye, hogy igazán látványos és mindig kellemes meleget áraszt.
Ez a tűztér továbbá azért is nagy kedvenc, mert kisebb teljesítménnyel is igen magas teljesítményre képes. A PanTech B továbbá a legújabb környezetvédelmi szabályoknak is maximálisan megfelel. Fontos, hogy nagyjából 15 centiméteres szigetelés mellett már nincs szükség 12 kW-nál nagyobb teljesítménnyel bíró tűzterekre.

Például egy 50 nm2 nagyságú nappali szakaszos tüzelés mellett is kifűthető akár 6-9 kW teljesítményű tűztér mellett is. Ekkor tökéletesen beválik a PanTech B kandalló. A magas minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy csakis tartós és nívós alapanyagokból építették meg. A szakszerű beépítést követően hosszú éveken keresztül örvendeztetheti meg a kellemes melegével a lakókat.