Online pénztárgép tudnivalók kezdőknek

CMO online pénztárgép

Januárban életbe lépett törvények értelmében, minden kereskedelmi egység köteles online pénztárgépeket szereltetni és a készpénz mellett, a bankkártyás fizetés lehetőségét biztosítani. A CMO online pénztárgépekről szóló útmutatója már sokaknak segített a tájékozódásban. Módjában áll ezeket kedvezményesen megvásárolni vagy bérelni. A szakemberek segítségével kiválaszthatja azt a készüléket, amelyik a leginkább megfelel a tevékenységéhez.

Megvásárolni is lehet, de igazából a bérlés sokkal kifizetődőbb, mivel nem kell egyből óriási összeget kifizetni. A szerződés megkötésé és a havi bér kiszámítása után, Önnek már nem sok dolga lesz, ugyanis a CMO örök garanciát vállal és meghibásodás esetén kicserélik. Pár napon belül megoldják és nem kell fizetni. Az online kassza bérlésnél lehetőség van SoftPOS vagy QR kódos fizetésre. Különböző csomagok állnak rendelkezésre, amelyek biztosítják a bankkártyás fizetést az ügyfélnek.

Ezek tartalmazzák a bérlést, a számlázó programot, a fizetést és a számlanyomtatást. Mindhárom olyan követelmény, ami törvényileg kötelező. Az adatszolgáltatással a NAV felé tudja a számláit bizonyítani, a pénztárgéppel a kötelező nyugtát állítja ki, míg az elektronikus fizetéssel a vásárlók igényeinek tesz eleget. Az online rendszer megkönnyíti a könyvelők munkáját, ugyanis gyorsan hozzáférnek minden adathoz. A weboldalon lehetősége van választani a: a Best, a Start, a Start Mobil, Best Free, Best Mobil pénztárgépek csomagjai közül.

Az árakat a készülék és az ahhoz tartozó szolgáltatások határozzák meg. Érdemes a CMO-hoz fordulni, mivel minden egy helyen megtalálható kedvezményes áron, ezzel időt és pénzt takaríthat meg. A rendszer frissítését ők végzik, ezáltal a cég kereskedelmi adatai biztonságban vannak és hozzáférhet bármikor. A szakmai tapasztalattal rendelkező csapat mindent megtesz a kisebb és nagyobb vállalkozások sikeréért. Igényelje ingyenes szakértői segítségüket a pénztárgépekkel kapcsolatosan! Ha már eldöntötte, hogy melyiket szeretné, rendelését ugyanitt leadhatja.