A verdás gyerekágy a kisfiúk nagy kedvence

verdás gyerekágy

A kicsik azt szeretik, ha a kedvenc mesehőseik nemcsak a játékok formájában, ruhákon köszönnek vissza, hanem a használati tárgyakon is. A verdás gyerekágy nagy favorit lesz azon kisfiúk körében, akik rajonganak a Verda mesehősök kalandjaiért.

A meleg homokszínű támlás leesésgátlós gyerekágy fekvőfelületét ugyanis a kis rajongók kedvenc autói díszítik. Egészen biztosan, a rajzfilmsorozat rajongói odalesznek egy ilyen ágyért, ami természetesen nemcsak gyönyörű, de kényelmes és biztonságos is. A verdás gyerekágy egy biztonságot jelentő kuckó, hiszen a puha támláival valódi védelmet jelent majd a gyerekszobában. A fekvőfelület ideális magasságban van, így már a kisebbek is könnyedén fel-le tudnak közlekedni.

A verdás gyerekágy ugyanakkor nagyon praktikus és tartós is. Ágyneműtartóval rendelkezik, ami nemcsak a pakolásra kiváló, de hosszú élettartamot is biztosít a terméknek. Az antiallergén hideghab betét magas teherbírással rendelkezik, így kellően rugalmas, de a használója nem tudja kifeküdni.