Műköröm díszítés mesteri kellékekkel

French köröm

A műkörmöket lehet apró vásznaknak is tekinteni. Annyi szépet lehet rájuk festeni, ragasztani, igazi remekműveket lehet alkotni velük. Az egyik legfontosabb állomása a manikűrös szakember munkájának a műköröm díszítés.

Természetesen fontos a szimmetrikus forma, a szép, sima felület, azonban sokszor éppen az apró strasszok, szegecsek és minták teszik fel a pontot az i-re. Nem titok, hogy a díszítést sokan mesteri szinten művelik, a magyarok rengeteg díjat hoztak már el a világversenyekről ebben a kategóriában.

A műköröm díszítés azonban lehet pompás kevesebb tehetség, energia és idő befektetésével is, hála a mai technikáknak és kellékeknek. Természetesen szükség van némi gyakorlásra, azonban szorgalommal hamar elsajátíthatóak a legmodernebb módszerek.

Tehát, ha van egy kis időnk és jó pár kellékünk, akkor a műköröm díszítés nem csupán munka lesz, hanem kreatív kikapcsolódás. A gellakk.com webáruházban a legdivatosabb körömdíszítők kapnak helyet, mint a 3D gyémánt flitterek, a csillámok, Nailfetti díszítő fóliák.