A kávéfőző kotyogós változata még mindig menő

kávéfőző kotyogós

A kávé napjaink egyik legkedveltebb itala. Ugyanakkor régóta élvezeti cikk, hiszen az aromás szemek lefőzése több kultúrában is fontos szerepet töltött be, sok esetben elixírnek, luxusitalnak tartották. Ma már a kávé jóval elérhetőbb termék, illetve a kávéfőzők világa is eléggé kiterjedt.

A különféle kicsi és nagy, kézzel működtetett vagy programozható gépek mellett, azonban a kávéfőző kotyogós változata még mindig nagyon közkedvelt. A szilikon vagy gumi tömítéssel ellátott, 2 vagy többszemélyes alumínium edény különleges technológiával főzi a finom feketét.

Az alsó részből elpárologtatott víz az őrölt kávéval teli szűrőn keresztül jut be a felső tartályba, és máris fogyasztható lesz. Igaz, hogy a kávéfőző kotyogós változata nem gyárt habos kávét, de így a leggyakrabban használt eszköz, hiszen a hagyományos koffeines ital elkészítésére tökéletesen megfelelő. Az Edényshop webáruházban számos márkás típusból lehet válogatni, akár 10-20%-os kedvezménnyel is. A szállítás feltételeiről ugyanitt lehet bővebben olvasni.