Mitől függ egy webshop bérlés díja?

webáruház bérlés

Egyáltalán megéri manapság egy ilyen szolgáltatást igénybe venni? Most fény derül ennek az egésznek a mikéntjére. A webáruház bérlési díjakat leginkább az előfizetési idő hossza és a feltölteni kívánt termékek darabszáma határozza meg. Ez sokaknak meglepő szokott lenni és valamilyen turpisságot sejtenek a háttérben, hiszen biztosan vannak valamilyen rejtett költségek, amelyekkel még megterhelik az ügyfeleket. Például lehet, hogy pluszba kell fizetni, ha extra funkciókkal szeretnénk felvértezni a webshopot.

Pedig ilyenről szó sincs! A bérleti díj befizetését követően, mindenki olyan funkciókat alkalmaz, amilyet csak szeretne. Nincsenek semmilyen csomagok, sem alap, sem extra. Ennek az a legnagyobb előnye, hogy az ügyfelek személyre szabottan, teljesen egyedi módon alakíthatják ki a bérelt webáruházukat. Van egy alapmotor, ami a lelke az egész rendszernek és ebben számos modult lehet integrálni, amelyek kiszolgálják a megrendelő minden igényét. Ezen felül rengeteg egyedi arculat közül lehet válogatni. Hiszen a vizuális élmény is nagyon fontos az online vásárlás szempontjából.

Akárcsak élőben, amikor betérünk egy üzletbe, azonnal körülnézünk, hogy miként vannak elrendezve a termékek, milyen a belső dizájn. Ahol jól érzi magát a vásárló, onnan szívesebben vásárol. Az online szférában szintén hasonló a helyzet. Egy olyan webáruház, ami felér egy útvesztővel, nem fogja sokáig húzni. Viszont a bérlés alkalmával rengeteg egyedi felület közül lehet kiválasztani az ideális változatot, amin még lehet alakítgatni, a tökéletes végeredmény érdekében.

Mindez pedig benne van a bérleti díj árában, amit a már említett időtartam és a termékek száma határoz meg. Minél több terméket kell menedzselni, annál magasabbak lesznek a kiadások. Viszont, ha számot vetünk ezzel kapcsolatban, akkor nyilvánvalóan látszani fog, hogy megéri. Ez egy olyan szolgáltatás, ami mindkét félnek az előnyére válik. Hatalmas terhet vesz le a vállalkozásról, mivel egy termékektől dagadó webshop menedzselése nem kevés erőforrást igényel.