Milyen Ryanair kézipoggyászt vihetünk magunkkal?

Repülős utazás előtt tanácsos megtudakolni annak a légitársaságnak a kézipoggyászra vonatkozó szabályzatát, amelyikkel utazni fogunk. A Ryanair kézipoggyász maximális méretei 40x20x25 cm lehetnek és ingyen 1 bőröndöt szabad felvinni a légitársaság repülőgépeinek fedélzetére.

Azt is érdemes tudni ugyanakkor, hogy a 2 kézipoggyászos elsőbbségi beszállást, Plus, Flexi Plus vagy Family Plus szolgáltatást igénylőknek lehetőségük van 2 kézipoggyászt felvinni a fedélzetre díjmentesen, amelyeknek maximális méretei: 55x40x20 cm (maximum 10 kg), 40x20x25 cm.

Ryanair kézipoggyász ezekkel a paraméterekkel jó áron és kiváló minőségben megvásárolható a taskam.hu webáruházban. A különböző kivitelezésű táskák mellett, kabinbőröndök is kaphatóak itt többféle stílusban.

A Ryanair kézipoggyász így lehet stílusos válltáska, húzható bőrönd 2 vagy 4 kerékkel, puha vagy kemény falú kivitelben. Ha utazni készül, válassza a megbízható helyet a vásárlásra, így a legjobb, ha már most körülnéz a webáruházunk kínálatában.