Melyik a „legjobb” hangszigetelt ablak?

hangszigetelt ablak

A hőszigetelés mellett, manapság a hangszigetelés is nagyon fontos a vásárlóknak, amikor a nyílászárókról van szó, főleg az ablakokról. Mindenképpen olyan hangszigetelt ablakot érdemes keresnie, amiben hosszú távon is megbízhat. Miért?

Ennek köszönhetően, szinte teljesen ki lehet zárni a kintről érkező hangokat, zajokat, és megteremthető a négy fal között a csendes atmoszféra, a nyugodtság. A jó hőszigetelő profilok ismérve, hogy azok optimális hőszigetelési értékeket érnek el, így segítve a fűtési költségek csökkentését.

Melyek azok a termékek, amelyek biztosan beválnak? Semmiképp sem okoznak csalódást a VEKA produktumai, amiket előszeretettel vesznek meg azok a személyek, akik hosszú távon gondolkoznak és nem akarnak minden 5 évben nyílászárókat cserélni. Ezek, az erős stabilitásuknak köszönhetően az ”A” osztályba tartoznak.

A profilok erős teljesítménye a három rétegű üvegezésre is tökéletesen alkalmas. Ez pedig valóban egy modern adottság, aminek köszönhetően a szén-dioxid kibocsátást csökkenteni lehet úgy, hogy közben egy jóval kellemesebb közérzet garantált a lakásban.Ugye nem lehet megfeledkezni a hangszigetelésről sem.

A közlekedési zajok és más zavaró hangok a modern nyílászáró technikákkal hatásosan kizárhatók. A többréteges ablakok azért szigetelnek olyan jól, mert minőségi alapanyagokból készültek, illetve ezek jó vastag rétegekkel bírnak. A „B” osztályú profilokhoz képest, az ”A” osztályúak közel 4 dB-lel kevesebb hangot engednek át.

Ez pedig egy hatalmas különbség lehet. A VEKA termékeknél ki kell térni a biztonságra is. Vitathatatlan, hogy ezekkel a nyílászárókkal a betörésvédelem is adott. Semmi sem lehet fontosabb, mint az otthon védelme. A ház biztonságánál nagy jelentőséggel bír, hogy a nyílászárók meddig betörés biztosak.

A megbízható acélerősítéssel rendelkező, keményen ellenálló PVC-ből készült VEKA profilokban lévő vasalatok egyedülálló kombinációja és a zárási pontok, csakúgy mint a biztonsági zárlemezek, komoly akadályt jelentenek az illetéktelen behatolóknak. Megéri ellátogatni a veka.hu weboldalra, és kiválasztani a profi ablakokat.