Költséghatékony kerítés trapézlemezből

kerítés trapézlemezből

Egy stabil, mégis dekoratív és lehetőleg költséghatékony kerítésre van szüksége? Akkor van két jó hírünk. A kerítés trapézlemezből is készülhet, a Turbó-Pegazus Kft-nél pedig egészen biztosan megtalálja a tökéletes kerítéshez való alapanyagokat. Cégünk a trapézlemezek szakértője immár több mint két évtizede.

De mi is az a trapézlemez? Egy rendkívül sokoldalúan felhasználható, könnyen, egyszerűen, mindössze néhány csavarral kiválóan rögzíthető építőanyag. Fő előnye, hogy amellett, hogy ár/érték arányban rendkívül kedvező, időtálló és számtalan színárnyalatban elérhető. A trapézlemezeket rendszeresen használják tetőfedésre, külső-belső burkolóelemként és akár kerítéselemként is.

Tehát a kerítés trapézlemezből egy bölcs választás, amennyiben Önnek fontos a tartósság, az időjárási viszontagságoknak való jó ellenállóképesség és a minőség, de mindezért nem szeretne túlzottan mélyen a zsebébe nyúlni.

A 40 ezer négyzetméteres mikepércsi telephelyünkön hatalmas trapézlemez választékot talál. Szakértő kollégáink örömmel segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő típust, színt, illetve méretet, és válaszolnak minden kérdésére. Kérjen ajánlatot online, vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén!