Jól sikerült a Jászfényszaru egészségház tervezése és korszerűsítése

Jászfényszaru egészségház tervezése

Az emberek többsége elképzelni sem tudja, hogy mennyire esendő, egészen addig a pillanatig, amikor valamilyen probléma bekövetkezik. Ilyenkor nem lehet másra számítani, csak azokra a szervezetekre, amelyek célul tűzték ki a mások felé nyújtott segítséget, mint életcélt. Ehhez ugyanakkor korszerű intézményekre van szükség. Ilyen gondolatból történt meg a Jászfényszaru egészségház tervezése és kivitelezése.

Voltaképpen a már meglévő ingatlan felújításról volt szó. A művelet majdnem 10 évvel ezelőtt vette kezdetét és a következő évre rá megvalósult. A Jászfényszaru egészségház tervezése a kornak megfelelően történt. A quartier.hu oldalon megtalálhatóak a témával kapcsolatos részletek. Az ingatlan azóta is remekül kiszolgálja az igényeket, amiben mentőszolgálat és orvosi rendelő is található.

Az eredeti 540 m2 helyett, megújult környezetben, majdnem 1000 m2 várják a felépülni vágyó személyeket. A Jászfényszaru egészségház tervezése minden tekintetben sikertörténet. Remélhetőleg még sok ilyen lesz a jövőben is, aminek hála az ország minden pontja egyre inkább a fejlődés útjára léphet!