Hogyan zajlik az ablakcsere?

ablakcsere

Általánosságban a nyílászárókat nagyjából 10-15 év után le kell váltani, amennyiben pedig nem megfelelően vannak karbantartva, ez az élettartam rohamosan lecsökken. Ahhoz, hogy Ön is maradéktalanul el tudja kötelezni magát az ablakcsere mellett, ismernie kell a munkafolyamat lépéseit töviről hegyire.

Szinte minden cég első és legfontosabb feladata a helyszín felmérése. Ilyenkor főként az ablak és a tok méreteit vizsgálják meg, majd ezt követően a pontos adatok alapján lehet megrendelni a kiszemelt példányokat. Legtöbbször pedig a szakemberek a nyílászáró fajtái közül is segítenek megtalálni az igazán tökéletes példányokat.

Ezt követően az ablakcsere következik, ami természetesen magában rejti a régiek kibontását. Fontos megjegyezni, hogy többször előfordulhat kisebb kár, a vakolat leverése, esetleg a fal sérülése. Az ablakos.hu weboldalon éppen ezért vállalják az ablakcsere utáni helyreállítást is. Így nem kell több heteket, hónapot várni arra, hogy a kőműves kijavítsa a munkálatok során keletkezett károkat.