Mire használható az asztali zászló?

asztali zászló

Beltéri zászlót szeretne? Ön tudta, hogy a kiváló minőségű asztali zászló nem csupán a vállalkozása ázsióját emeli, hanem a céges partnereinek is tökéletes ajándék lehet? Egy asztali zászló számos területen megállja a helyét. Hogy mire használható pontosan egy ilyen, 15×25 cm méretű zászló?

Használhatja pl. promóciós célra, sportversenyek vagy diplomácia tárgyalások díszítő elemeként, de céges irodákban és üzleti tárgyalások alkalmával is jól mutat. A magas minőségben kivitelezett termékek elegánsak, kifinomultak, legyen szó akár nemzeti színű vagy céges logóval ellátott darabokról.

Ez a zászlótípus kifejezetten beltéri elhelyezésre való. Egyrészt, mert a mérete miatt a díszítő értéke irodákban, tárgyalótermekben és egyéb beltéri helyiségekben érvényesül igazán, másrészt pedig csak így garantálható, hogy megőrzi a színét, textúráját és hosszú távú díszítő értékét.

Az asztali zászló ugyanis selyem szatén alapanyagból, transzfernyomással készül és önmagában is jól mutathat. De a látvány fokozható arany színű rojttal és díszzsinórral is, ahogyan mi is készítjük, kétoldalas kivitelben, akár hímezve is. Ön is asztali zászlót szeretne? Rendeljen most!