Használt LCD monitor különböző célokra

használt LCD monitor

Akik manapság ülnek a számítógép elé, legyen az egy asztali gép vagy éppen laptop, nem biztos, hogy emlékeznek azokra az időkre, amikor egy méretes katódsugárcsöves (CRT) monitor foglalta el az asztalon a legtöbb helyet. Mára a kijelzők jelentősen karcsúbbak lettek és bőven találni belőlük a használt piacon.

Van kisebb és nagyobb használt LCD monitor, akár otthonra, akár egy autószerelő műhelybe. A kínálatban találni igazi behemótokat is. Ezek sajátja a 20” feletti képátló, ami leginkább akkor jön jól, ha több programot szeretnénk egyszerre a képernyőn tartani vagy jelentősebb mennyiséget valamiből (például programozás közben a kódsorokból).

Az újakhoz hasonlóan, ezekre is van garancia, így nem kell attól tartani, hogy az olcsó húsnak híg lesz a leve. A használt LCD monitor bátran ajánlható azoknak, akik szeretnének pénzt spórolni és a másodkézből származó készülék használatával tennének a környezetért. Az ilyen elektronikai eszköz életben tartása, hosszú életciklusa csökkenti az ökológiai lábnyomunkat.