Önfeledt mókázás a csővázas medencében

Nagyszerű ötlet egy csővázas medence a kertben

Valahogy elviselhetővé kell tenni a nyári kánikulát. Szerencsére már gazdaságosan meg lehet oldani a dolgot és sokkal kellemesebb, mint például egy Ice Bucket Challange. Nem kell jeges vízzel nyakon öntenünk magunkat és a családot, hogyha hűsölni szeretnénk, mert a csővázas medence kedvező áron szerezhető be a szerszamkell.hu webáruházból, minden tartozékkal együtt.

De melyiket válasszuk? Először is azt vegyük szemügyre, hogy mekkora hely áll a rendelkezésünkre, majd a termék mellett megadott adatok alapján eldönthetjük, hogy melyik lesz a megfelelő modell.

Az számít ideális megoldásnak, amelybe belefér a család apraja nagyja. A csővázas medence összeállítása nem nagy kunszt, viszont fontos előkészíteni előtte a terepet. Általában homokágyon fekszik a legjobban.

Ugyanakkor mindenképpen vizsgáljuk át a talajt, nehogy valami hegyes, éles tárgyra telepítsük a csővázas medencét! Megtöltve nyeri el a végleges formáját. Lefedve és időnkénti vegyszerezéssel könnyen tisztántartható a csővázas medence vize, ezért nem kell minden alkalommal leengedni és újra megtölteni.