Esztétikus és praktikus a Czapár kemence

mobilkemence szállítással

A kerti partik remekül összehozzák a családtagokat, baráti társaságot, mert finomakat lehet enni, inni, beszélgetni ezeken az alkalmakon. Sokan szeretik megkínálni a vendégeiket a saját sütésű finomságokkal és aki nem akarja felvállalni egy kemence megépítésével járó költségeket, bonyodalmakat, az dönthet a mobilkemence megvásárlása mellett is.

A kertikemenceepites.hu weboldalon megismerhető szakembertől rendelhető mobilkemence szállítással, amit érdemes igénybe venni. Ez a szerkezet hasonló felépítésű, mint az épített változatok, csak a méretéből adódóan lényegesen kisebb a súlya. A mester által készített mobilkemence tűzterének belső mérete 70 cm mélység és 60 cm szélesség.

Csak megfelelő gépekkel oldható meg a mozgatása, mivel a súlya 650 kg. Csekély famennyiséggel alkalmas egy családi ebéd vagy vacsora elkészítésére, ugyanakkor a kerthelyiséggel is rendelkező éttermek vendégcsalogató fogásának sütésére is megfelel. Használja ki a szerkezet nyújtotta előnyöket, mert a mobilkemence szállítással szerezhető be!

Nagyon sokféle és különböző kivitelezésű a Czapár kemence, a szakember gyönyörű munkáit megtekintheti Ön is az említett honlapon. Saját bevallása szerint, a megrendelői körében egyre népszerűbb a kemence és füstölő egyben. Van olyan kialakítású változat is, amelyiknél a 2 tepsis dongás kemence, a grillező és a füstölő közös kéményt kapott.

A használaton kívüli szerkezet csappantyúval választható le a kéményről. A grillező rész grillezésre, bográcsozásra, de még kürtöskalács készítésére is alkalmas. Igazán szépek, időtállóak és praktikusak a Czapár kemencék, ezért tanácsos ettől a szakembertől megrendelnie az építményt, aki rendkívül korrekt áron készíti el azt úgy, ahogyan Önnek megfelel.

A referenciamunkák ötletet is adnak a megrendelőknek, ezért javasolt végignézni ezeket. Ugyanakkor a mester is elmondja majd, hogy milyen fajta berendezések közül választhat. Jön a tavasz, a nagy kerti partik ideje, tehát válassza a Czapár kemencét és fogadja büszkén a meghívottait!