Ne féljen kipróbálni a coachingot!

coaching

Előbb vagy utóbb mindnyájunkban felmerül a kérdés, hogy „Ki vagyok én?” Miért élek? „Mi az életem értelme?” Mit igazán akarok? „Hogyan valósíthatom meg az álmaimat?” „Hogyan lehetek boldog és sikeres”? Az emberek választ keresvén ezekre a kérdésekre, gyakran a coaching módszerhez fordulnak.

Azért teszik ezt, mert úgy érzik, hogy többre is képesek lehetnének, nem tudják 100%-ig hozni önmagukat, eltévedtek az élet útvesztőjében és nehezen találnak tájékozódási pontot. Előfordul az is, hogy bár valakinek mindene megvan az életben, de valamilyen oknál fogva mégsem boldog.

A coaching lehetővé teszi az embereknek, hogy ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása során jobban megérthessék önmagukat, a vágyaikat, a törekvéseiket és korlátozzák az előítéleteket, meg a félelmeket.

A saját boldogságunk, harmóniánk és erőforrásaink bennünk vannak. A coaching filozófiája pedig ezeken a hiteken alapul. Fontos, hogy egyszerűen segítsünk az embereknek magukba nézni, meghallani a lelkük hangját, ami minden önsegítő tippet tartalmaz.