Egyre közkedveltebbek a titán ékszerek

titán ékszerek

Az ékszerkészítésben állandóan jelennek meg új anyagok és technikák. A tervezők szeretnek modern anyagokat, stílusokat kipróbálni, amelyek tükrözik az aktuális divatot. A titán ékszerek viszonylag újnak számítanak, hiszen alig 10 éve vannak jelen a piacon. Ennek ellenére nagy népszerűségnek örvendenek.

A titán, mint alapanyag nem véletlenül közkedvelt. Fémes-szürkés színű, luxus kinézetű, könnyű, de ennek ellenére szilárd és nagy kopásállósága van. A titán ékszerek ellenállnak a korróziónak, még a klórnak és a tengervíznek is, így bárhol és bármikor viselhetőek. A titán remekül viselkedik más nemesfémekkel, féldrága- és drágakövekkel együtt is.

Éppen ezért rengeteg gyönyörű titán ékszer létezik arannyal, ezüsttel, sőt, akár még gyönggyel is kombinálva. A webáruházban hatalmas választékban kaphatóak fülbevalók, karkötők, nyakláncok, piercingek titán felhasználással, de karikagyűrűket is díszít ez az előkelő és ellenálló anyag. Többféle árnyalatban megtalálható, mint az ezüst, arany vagy rózsaszín.