Praktikus az autó ülésvédő huzat kutya szállításához

autó ülésvédő huzat kutya

Kisebb és nagyobb testű kedvenceinket gyakran visszük magunkkal autós utazásra. A legszívesebben mindig magunkkal vinnénk a kutyánkat, cicánkat, azonban az autó kárpitjának az épségét is megőriznénk. Mi a teendő ilyenkor? Az autó ülésvédő huzat kutya szállításakor a legjobb megoldás. A kárpiton keletkezett lyukak, szakadások kijavítása meglehetősen körülményes és drága.

Természetesen az állatnak nem tudjuk megmagyarázni, hogy ne mozogjon, ne ugráljon és ne karmoljon, viszont azt megtehetjük, hogy beszerzünk egy igazán költséghatékony eszközt. Az autó ülésvédő huzat kutya fuvarozásához nagyon praktikus, hiszen csak elhelyezzük az ülésen, csomagtartóban és máris indulhatunk.

Nemcsak a szakadások és egyéb sérülések kivédésére remek, hanem a szennyeződések megakadályozására is. Az autó ülésvédő huzat kutyához, macskához és egyéb állathoz ellenáll a kaparásnak, víznek, deformációnak, szennyeződéseknek. Könnyen tisztítható, 30 fokon mosható. Az állatnak kényelmes a szunyókáláshoz, nézelődéshez, a gazdinak pedig megnyugtató, hogy a kárpiton nem esik csorba.