Az énidő kötelező tartozékai a fürdősók

fürdősók

A rohanó mindennapokban szükség van néha egy kis lazításra. Adjunk magunknak heti 1-2 órát, csináljunk énidőt! Kellemes fürdősók, finom illatú gyertyák és egy pohár bor vagy tea igazán beiktatható a dolgos hétköznapokba. Fürdősók már rengeteg kivitelben kaphatóak.

Nemcsak kiváló illatukkal járulnak hozzá az élményhez, de számos jótékony hatásuk van. A fürdővízbe szórva méregtelenítenek, tisztítják a bőrt. Segítenek az izmaink ellazulásában és javítják a vérkeringést is. Általában Himalája vagy a Holt-tenger sójából készülnek. Népszerű a citromfüves, kamillás, levendulás és más gyógynövénnyel gazdagított változat, de kelendő a gyümölcsös, vaníliás is. Használata rendkívül egyszerű. Tegyünk 2-3 evőkanállal a meleg fürdővízbe és hagyjuk feloldódni.

Válasszunk a fürdősókkal harmonizáló illatgyertyát és használjuk ezt az időt elmélyülésre, testünk és elménk megtisztulására! Ha kedvünk tartja, közben ihatunk egy pohár bort vagy kézbe vehetjük a kedvenc könyvünket. Hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlott, mert az énidő mindenkinek jár!