Az anti-aging arckrém pozitív hatása

anti-aging arckrém

Egy bizonyos kor felett a szervezetben lelassul a kollagén termelődés, ami a bőr rugalmasságának elvesztéséhez vezet. Ahhoz, hogy hosszú ideig megőrizze a feszességét, már 25 éves kortól célszerű az anti-aging arckrém használata. Ez meggátolja a bőr öregedését és regeneráló hatása van.

A Holt-tenger vizéből nyert ásványi anyagok táplálják a sejteket, ami a bőr rugalmasságát eredményezi. A ráncok kialakulásának csökkentésére ajánlott a mindennapos használata. Többféle AHAVA készítmény elérhető, ami a hidratáláshoz szükséges. A krém mellett bátran választhatjuk a természetes alapanyagból előállított pakolásokat és maszkokat, amelyek szintén a bőr feszességéről és rugalmasságáról gondoskodnak.

Sokaknál már egész fiatal korban megjelennek az apró ráncok, általában a szem körül és erre az anti-aging arckrém kifejezetten látványos megoldást nyújt. Erősíti a szöveteket és táplálja a bőrt. A smink eltávolításához használhatja a tisztító arctejet, ami bőrbarát termék, összehúzza a pórusokat és hatékonyan tisztít.