Egészséges desszert a diétás csoki

diétás csoki

A legtöbb nő élete során rengeteget fogyókúrázik, hiszen mindig talál itt-ott a testén némi súlyfölösleget, amitől szeretne megszabadulni. De ezekben az időszakokban is jó volna néha egy kis mennyei nyalánkság, diétás csoki, ami nem vágja vissza az eddig elért fogyókúrás eredményünket.

Szerencsére lehet kapni ilyen desszerteket, hiszen a gyártók és kereskedők tudják, mekkora szükség van ezekre a fogyókúrázók és a cukorbetegek köreiben. A fittpiac.hu webshop gazdag kínálatában szereplő Keto diétás csoki többféle ízesítésben kapható, mogyoróval, erdei gyümölcsökkel, fahéjjal, mandulával stb. Hozzáadott cukor nélkül készül, édes ízét az eritrit-stevia keverék biztosítja és legalább 60%-os a kakaótartalma.

10 gramm csokoládé összesen 4 gramm szénhidrátot tartalmaz, de nemcsak szénhidrát-, hanem kalóriaszegény is. Ketogén diétába is nyugodtan beilleszthető a fogyasztása. Azoknak is ajánlott a diétás csoki, akik nem akarnak fogyni, azonban a jelenlegi testsúlyukat szeretnék megtartani. A termék olcsón megvásárolható a webshopból.